Mnenja strank 2020-02-01T14:37:08+00:00

”Z Timijem sodelujemo že nekaj let in zelo smo zadovoljni z kvaliteto ,ceno in predvsem z odzivnostjo , ker je velikokrat potrebno pleskati že čez dan ali dva, tudi vikend . ”

Aleksander, Fakulteta, Lj

” Hitra odzivnost, časovna prilagodljivost, prijaznost, držanje zastavljenega roka , čistoča in kvaliteta so vrednote z katerimi smo resnično bili zadovoljni. Ko bomo naslednjič potrebovali pleskanje se vsekakor obrnemo na vas.”

Andraž, Melikova, Lj

”Prav vesela sem da sem vas našla. Delo je opravljeno brez pripomb, od vseh stanovalcev padajo samo pohvale.”

Vesna, Zvezda, Lj

”Zelo sem bil zadovoljen z izvedbo del. Cena je ostala enaka kot v predračunu, pričetek del je bil ob dogovorjenem roku in narejeno je bilo kot se šika”

Amir, Lavrica

“Najbolj sem bil zadovoljen z fantoma, ker sta se res držala terminov, narejeno jo bilo odlično, kot še noben izvajalec do sedaj in za seboj sta počistila, tako da z ženo nisva imela nobenega dela. Prav gotovo vas bom še poklical v bodoče in vas priporočil naprej.”

Matej, Bratov Ulčakar, Lj

”Do letos smo vedno sami belili stanovanje , vzelo nam je dosti časa in tudi čiščenja po pleskanju je bilo veliko , zato smo se odločili za mojstra. Z Lukatom smo se brez težav hitro dogovorili in uskladili, čez vikend smo mu zaupali ključe in ko smo se v nedeljo vrnili, nas je pričakalo čisto in belo stanovanje.  Še tko naprej !!”

Joco, Šmarje

” Preden smo odšli na dopust smo ključe stanovanja zaupali Slikopleskarstvu  Timiju in ko smo se v soboto vrnili je bilo res prepleskano brez napak, za seboj so pospravili kot da jih ni bilo . V nedeljo smo planirali čiščenje,  vendar  sploh ni bilo potrebno tako da sem bila res vesela. Vsekakor jih priporočam naprej ‘. ”

Nataša, Vič

”Pri gradnji hiše so mi veliko sivih las naredili mnogi izvajalci z nedržanjem rokov, slabo izdelavo in zviševanjem cene.  Pristop se vidi že ko moster pride na objekt, eden zamuja, drugi nima pisala tretji nima metra. Pristop Timija  me je takoj prepričal, točno , z nasveti brez bližnjic in realno ceno. Pričetek in konec del del ob dogovorjenem roku , narejeno tip top.”

Andrej, Tacen, Lj

”Všeč mi je bil korekten odnos in hitro opravljena storitev. Fanta sta prišla kot je bilo dogovorjeno, vse lepo zaščitila, potrudila sta se za vsako malenkost in pripravljenost za nasvet.  Čeprav sem jima rekla naj pustita bom jaz pospravila, sta vse pospravila in stvari vrnila na svoje mesto.”

Ines, Dolenska c, Rudnik

” Najbolj sva bila z ženo zadovoljna z pristopom, pripravljenostjo ugoditim željam, z pravimi nasveti , držanjem roka izvedbe in kvaliteto. Ker sva bila v tujini so vsi dogovori potekali po telefonu , sestra jim je predala ključ v treh dneh je bilo prepleskano in ko sva se vrnila iz tujine sva bila resnično navdušena nad čistim stanovanje in kvaliteto izvedbe. Želim vam še veliko strank in vsekakor vas priporočim naprej.”

Edi, Brezovica

”Ker smo imeli paniko konec leta in smo se morali na silo vseliti, smo med božično-novoletnimi prazniki nujno potrebovali pleskanje hiše. Pri Timiju so nam resnično šli na roke kljub praznikom, delo so opravili hitro , kvalitetno brez zapletov in resnično hvala jim da so nas ‘rešili iz težave’. ”

Milena, Sostro, Lj

“V zgornjem nadstropju hiše smo imeli veliko plesni nekje tudi več kot polovico stropa.  Timi nam je svetoval montažo klimatskih plošč in čeprav smo sprva bili skeptični smo sedaj zadovoljni da smo se odločili za. Ekipa je delo opravila kvalitetno , hitro , brez slabe volje ob spremembah. Vsekakor jih bom priporočila naprej znancem in prijateljem.”

Maja, Vodice

”Ker sem imel samo 45 m2 za pokitati in pleskati belo sem po 2 “nategih” bil kar malo skeptičen in nezaupljiv,  saj se mojstri manjših del izogibajo.  Pri Timiju so me presenetili, prišli kot obljubili in naredili brez pripomb , kar me je resnično presenetilo. ”

Gregor, Šiška, Lj

”Težko je dobiti izvajalca za katerim ni potrebno stati , ga priganjati in kazati napake. Kontakt od Timija sem dobil od kolega pri katerem so že delali. Všeč mi je bilo da je vse komunikacija teklo brez problemov, zaupal sem jim ključe stanovanja in kljub mojim parim spreminjanjem in zamenjavam slabe volje in zavijanja z očmi ni bilo, narejeno je bilo hitro,kvalitetno in ugodno, kar je pri mnogih izvajalcih redkost.”

Jovan, Celovška, Lj

”Timija smo našli naključno preko interneta in jih izbrali zaradi ugodne cene. Hiša ni bila prepleskana že zelo dolgo in je bila potrebna temeljite obnove. Če sem bila malo skeptična , ker ugodna cena ne pomeni zmeraj kvalitete sva bila z možem res presenečena. Čez vikend naju ni bilo in ko sva se v nedeljo vrnila je bila hiša prepleskana , nikjer znakov da se je pleskalo le stene lepe bele brez lukenj in okrušenih vogalov. Lepo je imeti majstra v hiši , kateri se drži dogovora in za njim ni potrebno še dva dni čistiti.”

ALenka, Grosuplje

“Lahko rečem da sem zelo pedantent in natančen in pri adaptaciji sem res zahteval od vseh mojtrov da je v ‘nulo’ .  Že pristop mi je pomemben, kako se izvajalec pri ogledu poglobi v projekt, da mu ni potrebno vse kazati in da sam vidi težave in napake. Centralist je npr. prišel brez pisala in lista. Timija mi je priporočil stric in pristop je bil pravi, prijaznost, kumunitivnost, ni prišel bos, z lasarskim merilnikom hitro zmerjeno, sam pokazal napake in kaj je potrebno narediti.  Najbolj sem bil zadovoljen ,da ko je bilo že vse končano in pospravljeno sta se res posvetila končnim detajlčkom , ki dajo piko na i in mi ni bilo treba hoditi okrog in z prstom kazati napake. To je profesionalen odnos kateri prepriča in pusti pozitiven vtis. vsekakor jih bom priporočil naprej!!!!”

Miha, Jakopičeva

“Izbrani ponudnik se je takoj odzval na moje povpraševanje in v kratkem prišel na ogled stanovanja. Čez cca 14 dni sem bila že na vrsti. Rečeno je bilo, da bo delal tri dni, a je bilo že v dveh dneh vse gotovo (prvi dan zaščita stanovanja in beljenje stropov, drugi dan beljenje stanovanja). Stanovanje je bilo po beljenju čisto, kot da se sploh ni belilo. Tudi cena se mi zdi zelo sprejemljiva. Pri izbranem ponudniku me ni prav nič zmotilo. Ni mi žal, da sem se za njih odločila in jih priporočam tudi drugim.”

Stanka A., Tržaška ul. Lj

” Prejšnji najemniki so stanovanje pustili v res slabem stanju, umazan, okrušeni vogali, obdrgnjene stene in nikotinjski madeže. Ker se nam je mudilo smo urgetno potrebovali pleskenje v roku treh dni in na internetu kot prvega kontaktirali Timija.  Hitra odzivnos, točen prihod, prijaznost in strokovno svetovanje naju je z možem hitro prepričala , da mu zaupava ključe stanovanja. Ko smo se čez tri dni dobili v stanovanju sem bila navdušena , lepe bele stene, nikjer lukenj , odbitih vogalov,masnih flekov in rumenega stropa. Lepo je vedeti , da so ob slabih izvajalcih tudi taki , ki svoje delo opravljajo vestno , natančno in predano. Vaše storitve bom priporočila znancem.”

Marija, Litijska c. Lj

“Timi odlikuje izjemna odzivnost, delavnost, natančnost, prijaznost, pozornost. Držijo se rokov in ponudbe, oz. jo zelo pozorno prilagodijo na opravljeno delo (meni so ceno zmanjšali, ker je bila pleskana ena soba manj). Izjemna je njihova zaščita prostorov in pohištva. Za njimi skoraj ni dela. Sami superlativi. Zagotovo priporočim naprej.”

Brigita S., Dunajska c , Lj

“Vse je potekalo, kot je bilo dogovorjeno. Ponudnik se je na naše povpraševanje odzval še isti dan, že naslednji dan pa je prišel na ogled prostorov. Storitev je bila opravjena prej, kot je bilo sprva ocenjeno, kljub temu, da je bila površina za nanos nekoliko zahtevnejša. Vse pohvale!”

Accuro svetovanje, Špruhova ul. , Lj