Slikopleskarstvo 2018-03-02T07:48:05+00:00

Beljenje sten in stropov z široko paleto barv in tehnik po želji stranke

Z pridobljenim znanjem in izkušnjami vam bomo svetovali pri pleskanju stanovanj,hiše ali poslovnih prostorov. Prisluhnili bomo vašim željam in potrebam in vam svetovali pri izbiri barv.

Na opravljeno delo dajemo 2 leti garancije in v času garancije jamčimo tudi za vsa morebitna popravila.
Pred pleskanjem veliko pozornosti namenimo ščitenju. Zaščitijo se okna,vrata,pohištvo in tla. Po opravljenem delu za seboj počistimo tako da po našem odhodu ni sledi pleskanja.
Pred pleskanjem se popravijo vse razpoke , luknjice in druge nepravilnosti na stenah in stropih, postruga in pokita se odpadajoči omet.
Pleskamo z preverjenimi in kvalitetnimi materiali v skladu z navodili prozvajalcev.

Vas zanima katere barne nianse in material bi bil primeren za vaš dom?
Vaše želje sporočite na tel.št. 051672734 ali slikopleskarstvo.timi@gmail.com

Z našim znanjem in izkušnjami bomo poiskali najboljšo rešitev , ki bo ustrezali vašim željam in potrebam prostora.

Glajenje sten in stropov z izravnalno maso

Osnova pred vsakim kitanjem je pravilna priprava podlage in ščitenje tal in oken.

* Kitanje betonskih sten in stropov; pred kitanjem je potrebno zbrusiti vse izbokline in nepravilnosti in strope namazati z acry emulzijo . Stropi se kitajo v 3 nanosih. Prvi nanos je kitanje z Kemaglet fx , ki omogoča debelejše kitanje z njim zapolnimo vse luknje in vdolbine, druga dva nanosa sta fina nanosa z Jubolinom.

* Kitanje ometanih sten in stropov; pred kitanjem se z žirafo obrusi stene in strope da se odstrani odpadajoče kamenjčke. Površina se premaže z acry emulzijo in prekita v 2 slojih z že namešanimi kiti kot sta Jubolin in Spektra kit.

*Kitanje suhomontažnih sten in stropov: Mačno kartonaste plošče se kita 2x, načeloma če je predhodno bandažiranje kvalitetno tudi 1x z Jubolinom ali Spektra kitom.

Z našimi izkušnjami in znanjem vam bomo pomagali pri izbiri ustreznih materialiv za informacijo in predračun pokličite na tel.št.051672734 ali pišite na slikopleskarstvo.timi@gmail.com

Izdelava dekorativnih ometov različnih vrst

Kadar klasične bele stene ne zadovoljujejo vaših potreb ali želja, si lahko omislite dekorativne omete . Dekorativni ometi poskrbijo za lepši izgled prostorov in strukturni videz sten.

VALIT Valit je dvokomponenten mineralni omet z značilno rustikalno obdelano površino, ki jo dosežemo s prevaljanjem še svežega nanosa s penastimi ali reliefnimi valjčki. Največ se uporablja za dekorativno zaščito notranjih sten.

BAVALIT Bavalit je dvokomponentni mineralni omet namenjen dekorativni zaščiti fasadnih in notranjih zidnih površin. Uporablja se skupaj z Akril emulzijo (komponenta B). Za nanesen omet je značilna razbrazdana, hrastovi skorji podobna površina. LINK

DEKORAL Dekoral je mineralni omet za dekorativno zaščito notranjih zidnih površin. Značilno rustikalno površino dosežemo s prevaljanjem še svežega nanosa s penastimi ali reliefnimi valjčki LINK

GROBI KIT Različne strukture pa lahko naredimo tudi z Jup grobim kitom , katerega nanesemo na steno in ga nato obdelujemo z različnimi pripomočki v željene strukture

Dekorativno unikatno pleskanje

Želite na notranji zidni površini ustvariti unikaten videz reliefne usnjene površine, skorje lesa, strukturo lubja…

S tehniko »Aurora« dosežemo videz kamna, v katerem so vidne majhne neravnine in praznine na površini. Na površini prehaja kamniti lesk marmorja do sledi kovinskih primesi.

S tehniko “Spatolato” dosežemo videz globine naravnega kamna in lomljenih segmentov v samem kamnu. Marmor v naravi je polprosojen kamen, barvni odtenek pa mu dajejo mineralne primesi in drugo.

Dekorativni otisi z gobico .

Impregnacija sten in stropov z antinikotinskim, protiplesnimi in algam premazi

Montaža štukature in rozet

Bandažiranje gips plošč in vgradnja vogalnikov

Odstranjevanje tapet in starih nanosov barv

Pleskanje vrat , oken in napuščev

Barvanje ograj, radiatorjev in kovinskih
konstrukcij

Barvanje fasad

Kontaktiraj nas

IME *
PRIIMEK *
E-NASLOV *
TELEFONSKA ŠTEVILKA

ZADEVA

KAKO LAHKO POMAGAMO?